top of page

POLITICĂ DE CONFIDENTIALITATE

Această politică de confidențialitate se aplică site-ului ligalegendelor.com și explică modul în care colectăm, utilizăm și dezvăluim informațiile dumneavoastră personale. Prin utilizarea site-ului nostru, sunteți de acord cu colectarea, utilizarea și dezvăluirea informațiilor dumneavoastră personale conform descrierii din această politică de confidențialitate.

 

Informații pe care le colectăm

 

Putem colecta următoarele informații despre dumneavoastră:

  • Informații personale, cum ar fi numele și adresa dumneavoastră de e-mail, atunci când vă înscrieți la newsletter-ul nostru sau ne contactați prin intermediul site-ului nostru.

  • Informații despre utilizare, cum ar fi paginile pe care le vizitați pe site-ul nostru, caracteristicile pe care le utilizați și acțiunile pe care le întreprindeți.

  • Informații despre dispozitiv, cum ar fi adresa IP, tipul de browser și sistemul de operare.

Putem utiliza cookie-uri și tehnologii similare pentru a colecta aceste informații. Cookie-urile sunt fișiere mici pe care un site web sau furnizorul nostru de servicii le transferă pe hard disk-ul computerului dumneavoastră prin intermediul browser-ului web (dacă permiteți) și care permit sistemelor site-ului sau furnizorului nostru de servicii să recunoască browser-ul dumneavoastră și să captureze și să rețină anumite informații.

 

Utilizarea informațiilor

 

Putem utiliza informațiile dumneavoastră pentru:

  • A vă oferi și îmbunătăți site-ul nostru și serviciile pentru dumneavoastră.

  • A comunica cu dumneavoastră despre site-ul nostru și serviciile noastre.

  • A răspunde la întrebările și solicitările dumneavoastră de asistență.

  • A personaliza experiența dumneavoastră și a vă arăta conținut și reclame relevante pentru dumneavoastră.

  • A impune termenii și condițiile noastre de utilizare și alte politici.

  • A analiza și înțelege modul în care este utilizat site-ul nostru.

 

Dezvăluirea informațiilor

Putem împărtăși informațiile dumneavoastră cu furnizori terți de servicii care ne ajută să furnizăm și să îmbunătățim site-ul nostru și serviciile noastre. De asemenea, putem împărtăși informațiile dumneavoastră cu forțele de ordine sau alte agenții guvernamentale dacă suntem obligați să facem acest lucru prin lege sau în răspuns la o citare sau altă solicitare legală.

Nu vom vinde sau închiria informațiile dumneavoastră personale terților în scopuri de marketing.

 

Păstrarea datelor

 

Vom păstra informațiile dumneavoastră personale atât timp cât este necesar pentru a vă furniza site-ul nostru și serviciile noastre și pentru a ne conforma obligațiilor noastre legale.

 

Securitatea

 

Luăm măsuri rezonabile pentru a proteja informațiile dumneavoastră personale de accesul neautorizat, divulgarea sau distrugerea acestora. Cu toate acestea, nicio transmisie de date prin internet sau sistem de stocare nu poate fi garantată 100% sigură.

 

Confidențialitatea copiilor

 

Site-ul nostru nu este destinat copiilor sub vârsta de 13 ani. Nu colectăm intenționat informații personale de la copii sub vârsta de 13 ani.

 

Link-uri terțe

Site-ul nostru poate conține link-uri către site-uri web terțe, care au propriile lor politici de confidențialitate. Nu suntem responsabili pentru practicile de confidențialitate ale acestor site-uri web.

Modificări ale acestei politici de confidențialitate

Putem actualiza această politică de confidențialitate din când în când prin publicarea unei noi versiuni pe site-ul nostru. Vă vom notifica cu privire la orice modificări prin e-mail sau prin publicarea unei notificări pe site-ul nostru.

 

Contact

Dacă aveți întrebări cu privire la această politică de confidențialitate, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail ligalegendeloroficial@gmail.com

bottom of page